Lid worden?

Om lid te worden van Fotogroep Vught is het verstandig om je eerst bij het Secretariaat te melden middels de link op de hoofdpagina.

Na contact ben je welkom om een paar keer mee te kijken. We kunnen dan wederzijds ervaren of er een klik is.

Blijkt de klik er te zijn, dan kunnen we het aanmeldingsproces starten.

Het aanmelden is alleen wel een beetje “overmatig” complex gemaakt door de Fotobond waar wij lid van zijn.
Hier vindt je de “werkwijze” en de links (deze tekst is letterlijk van de website van de fotobond afgeplukt via deze link die ook te bereiken is via het menu (“Over Fotobond \ Lid worden van de Fotobond”):

Voor Fotoclub leden

Als u lid wordt van een fotoclub die bij de Fotobond is aangesloten, dan wordt u automatisch ook lid van de Fotobond (> klik hier voor een overzicht). 
U kunt zichzelf eerst als lid van de Fotobond aanmelden via deze link of de button op de Homepage van deze website. De secretaris van de fotoclub, die u bij het invulveld “Kies een groep” hebt aangegeven, krijgt daarvan bericht en de centrale ledenadministratie schrijft u vervolgens in als lid van de club. Met de “mitsen en maren” dat er plek is bij de fotoclub natuurlijk. 
U krijgt dan een Fotobondsnummer en u kunt inloggen op het ledengedeelte van de website, waar u een pasfoto kunt uploaden en een ledenpasje kunt downloaden. U kunt dan meedoen met de activiteiten en profiteren van diverse kortingen. Het lidmaatschapsgeld van de Fotobond is inbegrepen bij uw clublidmaatschap.

Die “button” moest even gezocht worden maar die ziet er als volgt uit (let er wel op dat hij pas oranje wordt als je er met je muis over heen gaat):
PastedGraphic-1.png
Waar je ook rekening mee moet houden is dat je linksboven in het formulier even aan geeft dat het om een “Clublidmaatschap” gaat:
PastedGraphic-2.png
Daarna kun je in het vakje “Kies een groep” klikken en in het zoek scherm “Vught” intikken:
PastedGraphic-3.png
Daarna kun je “Club: Fotogroep Vught” kiezen.
Na het invullen van je overige gegevens, het akkoord verklaren met de algemene voorwaarden én het “bevestigen” krijg het secretariaat een seintje van de fotobond.
Dat is eigenlijk “alles”.
Wie weet kunnen we je binnenkort verwelkomen als aspirant lid!