Home

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep van rond de twintig hobbyfotografen die door regelmatig contact te hebben met elkaar proberen ons niveau naar een hoger plan te brengen.

Hoe doen we dat?

Wij komen maandelijks bij elkaar in De Rode Rik in Vught, waar we in een informele sfeer onze fotobespreekavonden houden. De avonden vinden plaats op elke tweede maandagavond van de maand. De avond duurt van 19.30 tot uiterlijk 22.30. We brengen foto’s mee die we recent gemaakt hebben en bieden die ter bespreking aan. Onze fotobesprekers leiden het gesprek en met elkaar gaan we in gesprek over technische en inhoudelijke aspecten van de foto. Belangrijke vragen hierbij zijn de reden waarom de betreffende foto gemaakt is en de eventuele mogelijkheid de foto anders of wellicht beter te maken.

Hiernaast organiseren we excursies en lezingen

Zo zijn er jaarlijks eén of twee natuurwandelingen en gaan we op stap naar een interessante locatie om daar met elkaar onze hobby te bedrijven. Laat je niet afschrikken door het idee dat je moet voldoen aan een bepaald niveau. We zijn er voor beginners en gevorderden. Waar we wel vanuit gaan is dat je gemotiveerd bent om te leren. Onze vereniging is aangesloten bij De Fotobond. Deze overkoepelende organisatie van vrijetijdsfotografen organiseert lezingen, wedstrijden en mentoraten. Je bent bij lidmaatschap automatisch geabonneerd op het kwartaalblad In Beeld. Ons lidmaatschap kost € 55. We nemen deel aan de jaarlijkse wedstrijd die de Fotobond organiseert. We sturen tien door ons geselecteerde foto’s van het afgelopen jaar naar de organisatie van de bond die vervolgens door een vakjury een waardering per club laat vaststellen.

Is onze Fotogroep wellicht iets voor jou? Neem dan contact op via onderstaand mailadres en kom vrijblijvend een keer kijken op een van onze fotobespreekavonden.

"Verstuur een E-Mail"

Onze vereniging is aangesloten bij de Fotobond.  Het bestuur bestaat uit drie personen:

Voorzitter: Vacature


Secretariaat: Rob van Eerd


Penningmeester: Peter van de Wiel

12-oct-2016.
Adviezen van een bondsmentor
Renée Hooymans en Annemarie bezochten een informatieavond.
28-nov-2016.
Waardevolle tips en adviezen?

Een reactie van Wim van der Gun.

Website: Fotobond

Website: Fotobond-Brabant-Oost

< 2019 >
December
«
»
MaDiWoDoVrZaZo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031